Ur arkivet – Fylld frukostkorv

Precis varit och veckohandlat middagar. Har ju sagt upp prenumerationen på matkassen, som jag haft ett tag, (visst tröttnar man efter ett tag)?! Skönt när veckohandlingen är gjord! Men lite pli på sig själv får man allt ha, i alla fall jag, för att det ska bli av. Men man sparar väldigt mycket tid genom och slippa ”ränna” i mataffärer flera gånger i veckan, (så tråkigt o handla)!

Idag påminde jag mig själv om att tipsa om något ur arkivet. Det finns många recept, som är värda att återkomma till. Den här goda fyllda frukostkorven är nedklottrad på kommande veckas matsedel. Enkelt och gott.

För att komma till receptet, klicka HÄR eller på bilden nedan.

Fylld frukostkorv

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *