Ur arkivet v 8 Kladdkaka i långpanna

En arbetskamrat, Marie påminde mig häromdagen om ett riktigt kanonrecpet ur mitt bloggarkiv på kladdkaka i långpanna. Hon har använt receptet flera gånger och sista gången piffade hon till den med någon slags topping, (som jag inte kommer ihåg riktigt vad det var). Men det fiffigaste av allt, hon hade googlat fram ett sätt hur man skär upp långpannekakan i trekantsbitar. Det vill tipset vill jag också gärna dela med mig av. Därför får veckans, ”Ur arkivet” bli just kladdkaka i långpanna med tips på hur man skär trekantsbitar istället för traditionella fyrkanter.

För att komma till kladdkaksreceptet, klicka HÄR eller på bilden nedan.

mat 010

Bilden nedan, med tips på hur man skär långpannekladdkaka, har jag lånat från bloggen Husmor Emma, LÄNK

SAM_4133

Print Friendly, PDF & Email

4 tankar kring ”Ur arkivet v 8 Kladdkaka i långpanna

  1. Marie

    Mums filibabba! Täcket som jag piffade till kladdkakan med var:
    Drygt 1½ dl vispgrädde som jag smälte ner 400 g choklad i (jag tog Marabou mörk + Marabou Dajm). Blev en chokladkräm som jag bredde ut över långpannekladdkakan. MUMS!!!

    /Marie

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *