Mästerkocken

Har ni upptäckt Mästerkocken.se ännu? Eller, rättare sagt nya Mästerkocken. Många minns den lilla rökfärgade plastlådan med fyrkantiga receptkort i? I alla fall hade min mamma en sådan hemma på köksbänken. Fyrtio år efter receptklubben är Mästerkocken nu tillbaka med recept och matinspiration – den här gången i ett annat format. En databas med en stor mängd recept som alla är provlagade och testade för att man ska vara säker på att de fungerar. Förutom recept finns det hos Mästerkocken.se en butik! I butiken kan man bl a handla köksredskap, glas och porslin från välkända varumärken …och inte nog med det, så finns det en tidning oxå. Finns flera exemplar i fikarummet på min arbetsplats och recepten kommer från läsarna själva. Jag lägger upp en bild på vad jag ska köpa ur butiken, när varorna har kommit.


Bilden kommer från Mästerkocken.sePrint Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *