Bacon i trängsel

Den yngsta har valt maträtten idag :o) Basic, basic… och gott, måste jag faktiskt erkänna…!

Portioner: 4

Sås
4 dl creme fraiche 34%
2 dl ketchup
vitpeppar
svartpeppar
1 tsk sambal olek
1 tsk curry
Förr tillsatte jag 1 tsk sambal bali (torr stark krydda) oxå. MEN sedan några år hittar jag inte kryddan längre. Jag har inte ersatt med någon annan krydda heller, uteslutes helt enkelt. Om någon vet vart man får tag på sambal bali är jag tacksam för tips.
Tillbehör
3-4 pkt bacon
Tagliatelle el snabbmakaroner

Blanda ihop allt, förutom bacon o pasta i en gryta och låt puttra ihop ngr minuter. Rör hela tiden. Klipp bacon i bitar, bryn dem knapriga  o lägg i såsen, (spara några till garnering). Servera med tagliatelle el snabbmakaroner.

Print Friendly, PDF & Email

En tanke kring ”Bacon i trängsel

  1. Ann-Sofi MATSAFARI

    Vilken smidig "bakismat", den hade jag behövt igår då jag var på 30 fest i lördags;-D

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *