Scrambled eggs

Låååångfrukost idag. Det tillhör inte vanligheten, en helt vanlig vardag! En krämig scrambled eggs fick det bli.

Till en scrambled eggs tar jag lika många matskedar grädde som antal ägg, saltar lite (mera salt när den är färdig) och pepprar. Vispa ihop ägg och grädde i en skål och häll i het stekpanna, med en klick smör i. Sänk värmen rejält och rör om hela tiden. Ställ pannan åt sidan, innan äggröran är klar, så går den färdig på eftervärmen. Annars riskerar man en torr och tråkig röra. Äggröran på bilden innehåller 3 ägg+3 msk grädde.

Gul och fin äggröra får du om du endast använder gulan tillsammans med grädden.

FinnCrisp med Philadelphiaost till äggen, jucie, kaffe, knaperstekt bacon och tomater. Garanterat proppmätt!

Rör galet, hela tiden!
Ställ åt sidan och låt gå klar på eftervärmen i pannan.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *