Hej därute! Jag har inte glömt bort den här platsen, men inspiration är något som kommer och går. Plus att jag lagar en hel del av mina egna recept och de finns ju redan här på bloggen.
Sticker in näsan en snabbis här i kväll, mest för att jag ska komma ihåg hur jag fick till dessa PERFEKTA ”hotell”-bacon. Baconen sköter sig självt i ugnen. Under tiden fixar man med vad man nu ska servera till. Denna måndag bjöds på bacon, potatisbullar och lingon. Potatisbullar på påse, så var det! Strykande åtgång, HA!
Jag har döpt inlägget till ’Tre paket bacon’. För det var precis vad jag fick plats med på långpannan. Så nu glömmer jag inte det 🙂
Ugn: 200 grader i cirka 20-25 minuter
Det här behöver du
3 paket bacon, (förstås)
Gör så här
Sätt ugnen på 200 grader. Täck en långpanna med ett bakplåtspapper. Fördela ut baconskivor, ganska tätt, sida vid sida, (de krymper i ugnen). Ställ in plåten i mitten av ugnen i cirka 20-25 minuter, beroende på hur tjock baconen är. Jag tog ut min plåt efter 22 minuter. Då hade baconen bubblat upp sig rejält och fått fin färg. Klart!
…och sist kommer disken! 🙂