Snöslask…

Hatar verkligen vädret som är idag! Snöyra i hela ansiktet och temperaturen ute, (hade inte skadat med några minusgrader) gör att det är slask överallt. Skönt o va hemma igen och jag tänker inte sticka ut näsan mer idag.

Vad gäller utbud av motionscyklar på stan så kan jag, så här efteråt, konstatera att det är skralt. Det mesta är beställningsvara och finns inte ens för påseende i butik.

Casallcykeln, Casall Infinty 1.2B vann ”Bäst-i-test” 2014. Utifrån det bestämde jag mig för en klass högre, nämligen Casasall Infinity 1.3B.

Kan även tipsa om att rabattkoden mail389yh ger 10% i rabatt hos Sportamore, även varor på kampanj. Koden gäller tillsvidare.

IMG_9733

Fyndade lite örhängen på Glitter, (tag 3 betala för 2) samt en skjorta i helt rätt rosa färg på Ginatricot. Gillar rosa och det är ju så snyggt till blåjeans. En boxningssäck fick också följa med hem med tillhörande boxvantar. Det ska bli KUL och testa!

Örhängen

Örhängen

Rosa =sommar!

Rosa =sommar!

Ute i snörusket...

Ute i snörusket… Ser ut som om det ”regnar småspik” mot mina svarta jeans.

Nu fortsätter lördagen i ett lite lugnare tempo, (än att flaxa runt på stan). Till kvällen blir det en kycklingpaj med sallad. Inga konstigheter. Så ett glas vin, till det.

Fortsatt trevlig lördag!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *