Gomorron lördag!

* L Ö R D A G *

Kaffepannan spider en härlig kaffedoft i köket. Det är lördag och här har man hela dagen framför sig!

IMG_9714

Förutom ett träningspass så planeras ett besök inne i staden. Har några ärenden som behöver brännas av. Ska även kolla utbudet av motionscyklar. Den som finns här hemma sjunger på sista versen, sedan ett tag tillbaka. Jag litar inte på att den håller, knappt en gång till! Har kollat lite på nätet, typ ”Bäst-i-test” o s v. Men man vill ju gärna prova i butik, så jag hoppas jag hittar den jag är ute efter. Får återkomma om det.

Behöver även en ny glaskaffekanna. Ni som har bra syn, ser en rejäl spricka i kannan på bilden ovan. Vågar inte brygga full kanna liksom. Får kolla med nån butik som säljer ”reservdelar”.

Är på jakt efter en speciell ögonskugga på Make Up Store. Hoppas den finns hemma! Ska springa förbi där sen. Annars hittar jag kanske nåt snyggt klädesplagg, det brukar ju vara ganska lätt och ”springa över” Must Haves 🙂

Nähä! Nu är kaffet klart och jag har haft min lilla tidiga bloggstund.

Vad blir det på menyn annars idag, då? Jo, förutom fika på stan med mannen, så tänkte jag baka frukostfrallor. Det blir finfint åt ungdomarna till frukost i veckan som kommer. Recept kommer i ett senare inlägg.

HÄR är ett annat recept på väldigt goda tekakor med havregryn.

Tekakor

Tekakor

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *