”Kändismamma”

Min vän Yvve hittade ett inlägg, publicerat häromdagen, på Kissies blogg där Kissie frågar sina läsare om deras mammor läser hennes blogg och vad mammorna tycker om bloggen i så fall. Saken är den att Kissie ”sprang på” två mammor förra året i London. Vem en av mammorna var, kan ni se nedan, 😉

Det var ett trevligt möte, i en av Londons många butiker. Jag kände genast igen Kissie och Yvve var inte sen med att ta en bild på oss båda. Bilden lade jag sedan ut på min Insta, med en Kissie-tagg och nu har den hamnat på hennes sida. Lite kul, tycker jag 🙂

Att jag ser ut som en knubbsäl bredvid denna unga kvinna, kan jag inte göra så mycket åt. Nån skit på kameralinsen, I guess! 🙂

Här är en länk till hennes blogginlägg, för den som vill 🙂

IMG_7310

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *