Hiking i Los Angeles

Bryter bloggtystnaden med ett inlägg från kompisens och min semestertripp.

*

Vi har återigen åkt över Atlanten och denna gång till Californien. Resan började med att vi blev upphämtade av ytterligare en kompis, Mari som flyttade till Californien för 14-15 år sedan. Vi har inte varit här sedan dess och nu var det förstås HÖG tid att göra ett besök.

image

Selfie i hiss

Vi åkte till Las Vegas. Den staden är really amazing!!! Allt är crazy och jag bara älskar staden! Vi bodde flott på Donald Trump Hotel i fyra nätter. Yay!

image

Donald Trump Hotel, Las Vegas

I skrivande stund sitter jag och kompisen med ett glas vin på vårt finfina hotel i Beverly Hills.

*

Dagen har, förutom daglig shopping, ägnats åt hiking i Hollywood hills. Det är tydligen något som är väldigt populärt att göra när man är i Los Angeles. Det var en upplevelse. Så vackert! Enorm utsikt över staden. Me like!

image

image

Underbar vy, staden åt ena hållet och the worlds most famous sign, Hollywoodskylten, åt andra hållet.

image

Shopping, som är en last, (!) består av det vanliga, Sephora, (smink i drivor), olika mall och Outlets med bl a Victorias Secret m m, m m. Blir en hel del shopping, inte bara till mig själv utan familjen därhemma. Priserna är, som det varit i många år nu, väldigt angenäma. Har bl a shoppat två handväskor, två klockor och ett par byxor av märket Michael Kors. På tur på inköpslistan står det Nikeskor, men huuuuur många finns det?!?!

image

Mina två ”bebisar”.

Lovely place to be!

Lovely place to be!

image

Vi tog även en tur på en turistbuss, (hop on/hop off). Ett bra sätt att ”ta sig runt”. Hoppade av och på vid ett par ställen. Lunchen intogs på Pink’s dogs (världens mest berömda korvställe) och det kan jag skriva under på.

image

Som ni förstår är ovanstående bara ett axplock. Resan har varit och förväntas fortsätta vara amazing!

På återseende när jag kommit hem!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *