Ur arkivet, vecka 11 Frallor

Veckans tips ”Ur arkivet” blir dessa fina frallor. Goda nybakta frallor med en rejäl klick smör och en bit ost på… 🙂

I veckan som kommer tänkte jag tipsa om lite drinktilltugg. Hade gäster här i går kväll som fick smaka och tilltuggen verkar fått godkänt 🙂

För att komma till receptet på frallorna, klicka HÄR eller på bilden nedan.

Är på jakt efter en dator, då jag gett bort min fina, snabba HP ProBook. Rent ut sagt kasst att blogga från en ipad som jag trodde skulle funka lika bra?!? Inte det smartaste jag gjort! Hur tänkte jag där? Nåväl, fram tills dess kommer blogginläggen vara glesare än vanligt. Men jag har massa recept ”på hög” som väntar på att bli publicerade. Räknar med att ”komma igång” igen framöver.

mat 194

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *