Kasslerpanna

Hur man får en bit kassler förvandlas till en, ständigt återkommande, kasslerpanna. Mycket god vardagsmat, om man gillar curry förstås 🙂

Portioner: 4 st

Ingredienser

en bit benfri kassler, cirka 600 g

smör att steka i

2-3 tsk curry

3 krossade vitlöksklyftor

1 st finskivad purjolök

1 röd paprika, fintärnad

5 msk tomatpuré

3 dl grädde, 40 %-ig

1 liten burk creme fraiche

salt

svartpeppar

pasta penne

Gör så här

Strimla kasslern. Smält smör i en stekpanna och pudra över curry. Stek kassler, purjolök, vitlök och paprika i några minuter. Rör i tomatpuré, grädde och creme fraiche. Smaka av med salt och peppar. Servera kasslerpannan med förslagsvis pasta penne och en grönsallad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *