Gubbröra

Denna gubbröra serverades på julbordet. Men den smakar även gott på en bit knäckebröd, året om! 🙂 Så får man kokt potatis över så är det bara och svänga ihop denna goda röra.

Gubbröra

Gubbröra

* Recept från min syster *

Det här behöver du

Gräddfil, (eller crème fraiche) -valfri mängd

Majonnäs, fullfet (mängd, se nedan)

5 hårdkokta kalla ägg

2 kokta kalla potatisar

1 liten burk ansjovis Grebbestad, (ej spad)

dill

salt

vitpeppar

Gör så här

Blanda valfri mängd gräddfil med majonnäs, (tag lite mera av gräddfilen) till önskad konsistens och smak. Hacka ägg, potatis och ansjovis och rör ner detta tillsammans med dill. Smaka av med salt och vitpeppar. Klart!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *