Lyxmilkshake med smak av jordgubbar

Inspiration från den här hemmagjorda milkshaken á la lyx har jag fått från hamburgerkedjan MAX. Var där för inte så länge sedan och köpte just en lyxmilkshake. Min shake är fylld med ovispad grädde och toppad med vispad grädde och känns därför lite extra lyxig. Så här i sommartider har jag förstås använt färska jordgubbar, men frysta blir perfekt!

Jag tillsatte inget socker då jordgubbarna och glassen fick stå för den biten. Få ingredienser men himmelskt god!

1

Jag gjorde min så här!

Antal: 1 st

Lyxmilkshake

en näve jordgubbar

1 dl ovispad grädde, (+ 1 dl vispad grädde att toppa med)

några rejäla skopor vaniljglass av god kvalité

Gör så här

Mixa ihop ovanstående ingredienser med hjälp av en mixer/stavmixer. Häll över i ett glas och toppa med vispad grädde …och en jordgubbe på toppen!

Ännu mera lyx? Toppa härligheten med riven mörk choklad och/eller ringla chokladsås över.

Klart!

4

2

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *