Ur arkivet, vecka 12 Pizza

Hej söndag!

Idag har jag städat/gallrat i min garderob. Vilken härlig känsla när man är klar! Vad luftigt och fint det blev. Gick verkligen in för att göra en storrensning, (brukar låta kläder hänga kvar bara för att det inte är något större fel på dem -men att jag sedan inte använder dem av olika anledningar är en annan sak). Nu har jag rensat bort allt som hängt orört i några år. BORT, BORT, BORT!

Vad gör jag av kläder som jag rensar? Jo, jag lägger dem i ”resehögar”, d v s kläder som jag använder på ex-vis en resa. Används både på vägen till resmålet och tiden under vistelsen. Sedan får kläderna stanna kvar på resmålet. Inget som tar onödig plats i resväskan på vägen hem. Reglering av väskans vikt, liksom. Det är det som är poängen om man är iväg på en shoppingresa, *tummen upp*.

Nu har jag en STOR hög med kläder som ska sorteras i olika resehögar. Jag har resor på G framöver, (Spanien och 3 st USA-resor).

Oj! Höll precis på att glömma vad det här egentligen är för en blogg. En MATBLOGG och inte någon reseblogg, (även om jag kan inflika någon resebild framöver. Kanske någon skulle tycka vore lite trevligt). Who knows 🙂

Kan även tipsa om att jag lagt till en INSTAGRAM-kameraknapp i högra spalten. Utifall ni vill följa denna bloggerska, med litegrann vad som händer ”bakom bloggen”. Skulle vara trevligt och hitta några av er läsare på INSTAGRAM.

Här kommer ett finfint pizzarecept. Jag gillar just denna pizzabotten grymt mycket. Sedan behöver man ju inte baka pizzan i någon ”form” förstås. Det är ju smaken man vill åt. Yummi!

Fortsatt trevlig söndagskväll!

<3

För att komma till receptet klicka HÄR, eller på bilden.

mat 141

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *