Gingerbread House Cake Pops -het jultrend från USA

Gingerbread House Cake Pops är en av de hetaste baktrenderna just nu från USA och är underbara små pepparkakshus på pinne! Hur söta är inte dessa?!? Dock alldeles för tålamodskrävande för att jag ska ge mig på detta, HA! Men, varför inte samlas några stycken och hjälpa varann. Ett trevligt sätt och ”pyssla” inför julen? Men jag vill inte bli bjuden 😉

Kungsornen_Gingerbread House Cake Pops

Gingerbread House Cake Pops är en pepparkaksversion av den annars så heta trenden cake pops och är enkla och roliga att baka själv. Du skapar helt enkelt små pepparkakshus, sätter dem på en pinne och sedan är det bara att låta kreativiteten flöda och sätta din personliga prägel på dina minipepparkakshus. Varför inte dekorera med kristyr i olika färger, nötter eller minigodisbitar? De här godsakerna med pepparkakssmak passar perfekt som en gå-bort-present inför julens alla adventsfikor!

Intresserad? Kolla in Kungsörnens hemsida, HÄR för mallar och tillvägagångssätt.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *