Limited edition Risifrutti

Har ni provat?!?

Efter den stora succén med Risifrutti Saffransguld kommer nu uppföljaren – Risifrutti Piñacoco.

Procordia skriver följande: ”Risifrutti är ett av svenska folkets favoritmellanmål och vi vet utifrån framgångarna med de tidigare utgåvorna av säsongssmaker att de är mycket uppskattade.

Lagom till att de flesta har börjat tröttna på vintermörkret dyker det upp en ny smak från Risifrutti i mellanmålshyllan. Den nya smaken är en härlig kombination av kokos och ananas och har fått namnet PinaCoco. Risifrutti Piñacoco kommer att finnas i butikerna under en begränsad period, fram till vecka 40 och blir en uppföljare till tidigare populära begränsade utgåvor som varit på tillfälligt besök.

Nu när dagarna blir längre och solen börjar titta fram blir veckorna ofta fulla med aktiviteter. Risifrutti är ett perfekt och gott mellanmål som får energin att räcka till längre.

Den nya smaken är förpackad med en färgglad och somrig design som lyser upp och får oss att längta efter sommaren.”

Mitt betyg: Kokosen tar inte över i själva riset. Det är bra! Man känner tydligt igen den goda rissmaken. När det gäller ”sylt-delen”, är jag personligen inte speciellt förtjust i just ananas. Men gillar man ananas blir helheten (kokos & ananas) somrig och fräsch. Köpa igen? Både ock, men om jag måste välja gillar jag originalet med den röda sylten bäst.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *