Spännande juice

ICA lanserar opastöriserad juice  – frukt rakt ner i flaskan

ICA lanserar nu en helt ny juicelinje med opastöriserad juice – frukt rakt ner i flaskan. Juicen ingår i ett sortiment av exklusiva opastöriserade juicer av högsta kvalitet där man inte kompromissat med vare sig smak, näringsvärde eller hållbarhet. 

– Den nya juice är en opastöriserad juice som inte har gått igenom någon värmebehandling. Ju mer pastöriserad en juice är, desto lägre är den naturliga C-vitaminhalten. Eftersom juicen är en opastöriserad juice så behålls den naturliga smaken och nyttigheterna bättre, säger ICA. 

ICA skriver vidare …En stigande trend är att allt fler väljer att umgås runt frukostbordet. Den ”sociala frukosten”; frukostmöten eller frukostdejter, hemma eller på café – blir allt mer populärt. Den här trenden syns väl på Instagram och Facebook där allt fler postar bilder på sitt frukostbord. En smakrik och lyxig juice som ICA:s nya juice är en produkt som sätter guldkant på frukosten och tillför det ”lilla extra”, oavsett om du bjuder dina vänner på brunch hemma eller om du är på språng.

ICA:s juice kommer att finnas i halvlitersflaskor men även i mindre flaskor ”on the go” – perfekt att avnjuta om du behöver en uppfriskande paus och vitaminkick även om du har ont om tid. 

ICA Frukt rakt ned i flaskan lanseras under februari i följande smaker (fler smaker kommer även att lanseras):

• Apelsinjuice, 0,5 och 0,25 liter.

• Äpple/päron/hallonjuice, 0,5 och 0,25 liter.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *