Rostad pepparkaka med brie och honung

Glöggtilltugg!

Ugn: 225 grader, grill

Ingredienser
1 köpt (el hemgjord) mjuk pepparkaka (á c:a 350 g)
200 g tryffelbrie (el vanlig brieost)
2 färska fikon
0,5 dl rostade pistagenötter
2 msk honung (el tryffelhonung)

Gör så här
Sätt ugnen på grillelement, 225 grader.
Skär pepparkakan i 16 st skivor (för 8 port) och lägg dem på ett ugnsgaller. Rosta mitt i ugnen cirka 2 min på varje sida, passa noga så de inte bränns!
Skär osten och fikonen i lika många skivor och lägg dem på de avsvalnade pepparkaksskivorna.
Hacka pistagenötterna grovt. Kan förberedas hit.
Ringla över honung och strö på pistagenötter precis före servering.

Tryffelbrie



Tryffelbrie



Print Friendly, PDF & Email

2 tankar kring ”Rostad pepparkaka med brie och honung

  1. Ann-Sofi MATSAFARI

    Så gott! Svar på din kommentar i min blogg: Jag använder photoshop Cs3 när jag redigerar bilder men om du vill ha ett bra gratisprogram att redigera bilder i så kan jag rekommedera Picasa. Googla på picasa så hittar du länk till programmet, där kan d göra fina collage m.m Kram kram

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *