Älskade champinjon

Bonduelle lanserade i september Gourmet Champinjon. Bonduelle Gourmet Champinjon finns i 4 välsmakande varianter: extra tjocka skivor, delikata minichampinjoner, en läcker svampblandning och en ekologisk variant i skivor. Samtliga varianter håller hög kvalitet och är redo att tillaga.

En glad överraskning för mig. Jag är tokig i champinjoner och minichampinjonerna kommer jag att hamstra hem i massor, var så säker! De små ”minisarna” kommer att sätta prägel på min matlagning i höst/vinter. Ser mustiga höstgrytor framför mig, mums! Har ni redan provat?

Print Friendly, PDF & Email

En tanke kring Ӏlskade champinjon

  1. Ann-Sofi

    Jag har inte testat än. Jag köper helst färsk champinjon men prova måste man ju!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *