Vintips! Platino Pink Moscato

Lagom till att våren äntligen är på intåg så lanseras Sveriges absolut billigaste Moscato – Platino Pink Moscato på Systembolaget. Platino Pink Moscato är ett sött mousserande vin som passar perfekt som fördrink eller mingeldryck på våren och sommarens alla festligheter och drycken är ett utmärkt komplement på både picknicken, buffén och tårtkalaset. Platino Pink Moscato har en behaglig sötma och en fräsch och krispig smak och doft av sommarbär såsom hallon, jordgubbar, tropisk frukt, fläder samt en touch av apelsinskal. De fina små bubblorna och den fruktiga smaken kommer bäst till sin rätt om vinet serveras vid 7-9°C.

IMG_4586

Platino Pink Moscato är ett vin som produceras av J.Garcia Carrion.

Pris: 39 kr
Område: Spanien
Artnr: 7707201
Alkoholhalt: 7%
Volym: 750ml
Färg: Ljust rosa.
Druva: 97% Muscat, 3% Tempranillo

LÄNK till Systembolaget

image

Ett bud med stämningsfullt innehåll: rosa duk, champagneglas, kex och stämningsfull ljusslinga.

IMG_4611

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *