Snabbgjord vardagsmat. Biffarna kan ”kryddas” med vad som helst. Dessa är fyllda med basilika och härligt trådig mozzarella. Såsen blir otroligt god med färskosten i. Äsch, ni måste prova!
6 st biffar
Biffar
600 g blandfärs
1 påse mozzarella i bit, skuren i småbitar
1 tsk torkad basilika
0,5 tsk chiliflakes
1 dl grädde
1 ägg
salt
svartpeppar
Sås
2 dl grädde
200 g Arla yoghurt färskost, (se bild)
0,5 msk köttbuljong strö
salt och peppar
*
(smör att steka i)
Gör så här
Blanda alla ingredienser till färsen och forma till 6 st biffar. Stek dem i smör några minuter på varje sida, (hög värme). Tag upp och lägg åt sidan. Spara stekflottet och vispa ur pannan med grädde, färskost och köttbuljong. Smaka av med salt och peppar. Lägg tillbaka biffarna i såsen och låt puttra, tills de är helt färdiga, under lock.
Serveringsförslag: Kokt potatis, ris eller pasta. En grönsallad.