Valet till förrätt på nyår föll på dessa läckra krustader. Enkla att svänga ihop och tar inte en massa tid i anspråk. Röran görs i förväg och klickas ut i krustaderna strax innan servering. En klassiker.
Serverades med en väl kyld Champagne 🙂
Krustader med kräftstjärtar
Portioner: 6 st
12 st stora krustader
2 dl creme fraiche, (34 %-ig)
1,5 dl majonnäs, fullfet
2 msk hackad dill
2 msk röd stenbitsrom
1 stor burk kräftstjärtar i lake, avrunnen
en nypa salt
en nypa vitpeppar
en nypa citronpeppar
Pynt
Ruccolasallad
1 citron
färsk dill
några cocktailtomater
Gör så här
Rör ihop alla ingredienser och ställ in i kylskåpet en stund. Klicka ut röran i krustaderna och toppa med en bit citron, cocktailtomat och en dillkvist. Lägg ruccola på förrättstallrikar och placera ut 2 st krustader på varje tallrik.