Den här fisken är överraskande god. Inte många ingredienser, men smakar desto mera. Båda tummar upp, alltså 🙂 Bra vardagsmat. Ska pimpla den med purjolök nästa gång.
Servera med kokt, eller pressad potatis och grönsaker.
4-6 portioner
Det här behöver du
2 pkt upptinade torskblock
5-6 st tomater
2 tärningar fiskbuljong
hackad dill, färsk eller fryst
2 dl grädde, 40%-ig
Gör så här
Skiva tomaterna och fördela ut skivorna i botten på en rejäl stekpanna. Skiva torskblocken i lite mindre bitar, (behöver inte bli jämna och fina). Fördela ut fiskbitarna ovanpå tomaterna. Smula över de båda fiskbuljongtärningarna. Strö över rejält med dill ovanpå och avsluta med grädden. Hetta upp alltihop och låt det sedan småputtra under lock i cirka 10-15 minuter tills fisken är klar.